Welkom! Wat u hier te zien krijgt, is het resultaat van veel denkwerk en jarenlang experimenteren. Vanaf mijn vierentwintigste heb ik samengewerkt met een galerie en regelmatig tentoongesteld in binnen- en buitenland (met een piek in de eerste helft van de jaren 90).

De laatste jaren heb ik me wat geheroriënteerd. Zo leerde ik bijvoorbeeld werken met verschillende grafische computerprogramma's. Daarnaast bekwaamde ik me in de restauratie van klein roerend industrieel erfgoed.

Ik heb altijd veel aandacht besteed aan details en afwerking. Helaas gaan die aspecten wat verloren op de afbeeldingen. Daarom voegde ik het blokje "details" toe. In sommige wandsculpturen werden ook bewegende onderdelen, elektrisch licht en luidsprekers geïntegreerd. Dit is eveneens moeilijk te zien op de foto's. Uiteindelijk moet men een kunstwerk in het echt zien om het te kunnen "ervaren" en beoordelen. Hopelijk weten de foto's uw nieuwsgierigheid toch voldoende te prikkelen...

Voor het bekijken van de werken in de galerie kan u eventueel F11 indrukken. Sommige pagina's zijn vrij lang, dus niet vergeten te scrollen... Veel kijkplezier!